Voit ottaa rehun syöttöön vain kaksi viikkoa rehunteon jälkeen! BONSILAGE SPEED mahdollistaa sen: se sisältää SCHAUMANNin oman, ainutlaatuisen innovaation Lactobacillus diolivorans- maitohappobakteerin. Tämä yhteistyössä muiden homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerikantojen kanssa estää aerobisia pilaantumisprosesseja, jälkilämpenemistä sekä homehtumista. Rehun nopea käyttoonotto tuo enemmän joustatavuutta ruokinnan suunnitteluun.
Vaikuttavat bakteerit | Lactobacillus buchneri (DSM 12856), Lactobacillus plantarum (DSM 12837), Lactobacillus diolivorans (1k20752) |
Bakteerien määrä | Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta |
Käyttöalue | Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle |
Kuiva-ainepitoisuus | 28-50 % |
Annostus | 100 g/ 200 l vettä. Annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni. |
Pakkauskoko | 100 g purkki |
Säilytys | 2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä |
© Eurotrading 2024