Biostimulantit

boncrop logo

Tulevaisuus on nyt – kestävällä ja integroidulla maataloudella.

Yhä niukemmat resurssit, ilmastonmuutos – äärimmäisten sääilmiöiden kanssa myös meidän leveysasteillamme, yhteiskunnan ja politiikan lisääntyneet vaatimukset, synteettisten ja orgaanisten lannoitteiden sekä kasvinsuojeluaineiden käyttöä koskevat rajoitukset. Tässä muutamia tämän päivän viljelijän haasteista.

Ole valmiina tulevaisuutta varten. Nämä haasteet tulevat yhdessä kasvavien vaatimusten kanssa maatalousalalle. Kestäviä tuotantomenetelmiä on edelleen kehitettävä ja niiden käyttö vakiinnutettava. Monet viljelijät valitsevat nyt kokonaisvaltaiset (kestävän) maatalouden menetelmät ollakseen valmiina tulevaisuutta varten.

Kokonaisvaltaisen maatalouden ja peltoviljelyn tavoitteena onedistää kestäviä käytäntöjä, jotka tulevat pitkällä aikavälillä säilyttämään maaperän viljavuuden, suojelevat ympäristöä ja samalla ovat taloudellisesti kannattavia

Boncrop biostimulantit- Levävoimaa peltokasveillesi. Biostimulantit lisäävät luonnollisesti kasvua ja parantavat satoa. Boncrop biostimulantit on valmistettu levistä ja sopivat mihin tahansa kokonaisvaltaiseen peltoviljelykonseptiin saumattomasti.

 

Käyttötavoitteet

Edistää hoidetun viljelykasvin energia-aineenvaihduntaa, juurten muodostumista ja ravinteiden saantia. Parantaa kuivuuden ja kylmän stressin sietokykyä. Minimoi haihtumisen aiheuttaman vesihäviön.Boncrop flow lisää kasvin omaa vastustuskykyä ja tuottaa kestäviä, terveitä kasveja ja suurempia satoja. Boncrop flow vahvistaa kasvia sisältäpäin