boncrop logo

Arvokkaiden biostimulaattorien, algiinihapon, kasvien aminohappojen ja humushappojen, avulla Boncrop flow aktivoi kasvien aineenvaihduntaa ja kiihdyttää juurien muodostumista. 


Myös luomuun Eurotrading.

Koostumus: Algiinihappo, kasviaminohapot ja humushapot

 • Edistää käsiteltyjen kasvien energia-aineenvaihduntaa, juurten muodostumista ja ravinteiden saantia
 • Parantaa kasvin stressinsietokykyä
 • Minimoi veden haihtumista lehtien kautta
 • Lisää kasvien omaa vastustuskykyä
 • Tuloksena terveet, vahvat kasvustot ja suuremmat sadot
 • Vahvistaa kasvia sisältäpäin
 • Voidaan helposti yhdistää kaikkiin yleisiin
 • kasvinsuojelutoimenpiteisiin
 • Voidaan käyttää luomutuotannossa
 

Biostimulanteista usein kysyttyä

 • Lisää juurten kehitystä. Voimakkaampi juurtuminen ja enemmän hienojuuristoa. Tukee ja edistää vuorovaikutusta kasvien ja maaperän välillä.
 • Varmistaa tehokkaamman ravinteiden ja veden saannin, mm. lisääntyneen juurikasvuston ansiosta
 • Lisää kasvin lehtipinta-alaa ja siksi parantaa fotosynteesin tulosta.
 • Tuottaa vahvemman kasviston kaikissa vaiheissa. Kasveilla on parempi vastustuskyky ja elinvoima
 • Stimuloi satoa ja takaa nopean kasvuun lähdön sekä paremman maankattavuuden
 • Parempi vastustuskyky, esim. abioottisiin stressitekijöihin, kuten lämpö, kylmä, kuiva sää, märkä sää jne. Tämä johtaa
  vakaampaan satoon

Voidaan käyttää melkein mille tahansa viljelykasveille. Tavallisilla peltoviljelykasveilla, kuten maissi, vilja, rapsi, peruna, sokerijuurikas ja soija, olemme pystyneet saamaan erinomaisia tuloksia boncrop flown vaikutuksista viime vuosien aikana. On tärkeää muistaa vaikka tuotteen toimintatapa on samanlainen kaikissa viljelykasveissa, sen vaikutukset ovat hyvin erilaisia. Esimerkiksi maissilla näimme täyteläisempiä tähkiä ja vähemmän rullaantuneita lehtiä kuivuuden aikana. Perunoilla saimme enemmän myyntikelpoista tavaraa ja runsaamman sadon. Rapsilla pystyimme estämään ennenaikaisen palon rikkoutumisen. Kaiken kaikkiaan näimme suurempia ja keskimäärin laadukkaampia satoja.

Boncrop flow lisää merkittävästi sadon stressinsietokykyä. Tämä on erityisen tärkeää kuumien, kuivien ja äärimmäisen kylmien jaksojen aikana ja kun sato altistuu jollekin muulle, joka „pakottaa“ ne reagoimaan ulkoisiin olosuhteisiin. Lisäksi tämä biostimulantti edistää merkittävästi juurten kasvua ja lisää kasvien hienojen juurien osuutta. Tämä puolestaan parantaa merkittävästi kasvien ravinteiden ja veden saantia. Parantamalla aineenvaihduntaa ja lisäämällä fotosynteesin nopeutta, kasvilla on käytettävissään riittävästi energiaa maksimoidakseen potentiaalinsa. boncrop flow voidaan yhdistää kaikkiin yleisiin kasvinsuojeluaineisiin, se tulisi levittää jo kasvuun lähteneille viljelykasveille, ja sitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisille viljelykasveille

Miksi viljelijät eivät käyttäisi biostimulantteja? Markkinoilla on paljon tuotteita, joille luvataan samoja tai samankaltaisia vaikutuksia. Voi olla vaikeaa erottaa jyvää akanoista. 

Boncropin valmistusprosessi on optimoitu useita vuosia sitten ja vastaavia tuotteita on käytetty erikoistuneeseen kasvinviljelyyn jo jonkin aikaa. Markkinat ovat viime vuosina kokeneet muodonmuutoksen ja uusien ratkaisujen etsiminen maatalousalallaon laajempaa kuin koskaan ennen. Tämä sai meidät aloittamaan biostimulanttiemme laajamittaisen testauksen ja optimoinnin peltoviljelyssä useita vuosia sitten, minkä seurauksena toimme boncropin markkinoille nyt. Huolehdimme tutkimuksesta, kehityksestä ja tuotannosta, jotta voimme toimia johdonmukaisesti ja esiintyä luotettavana kumppanina viljelijöillemme. Jokainen, joka tuntee Schaumannin, tietää, että pyrimme aina täyttämään korkeat laatuvaatimukset jotka, sekä me että asiakkaamme, asettavat tuotteisiimme. Tästä syystä jaamme tuotteemme vain asiakkaillemme, kun olemme varmoja, että ne ovat täydellisiä. Ja näin teimme myös Boncropin kanssa! Tämä on meidän periaattemme.

Lähtömateriaalimme on ruskolevä Ascophyllum nodosum, eli solmulevä, jota me huolellisesti ja kestävästi korjaamme Pohjois-Atlantin rannikolta. Olemme kehittäneet erityisen prosessin, joka hellävaraisesti sulattaa levät ja näin voimme säilyttää raaka-aineen koko sisällön ja jakaa sen peltoviljelykasveille. Boncrop flow sisältää myös lisäksi kasviaminohappoja ja humushappoja, jotka auttavat nostamaan kasvien stressinsietokykyä entisestään. 

Boncrop flow voidaan levittää millä tahansa tavallisella kasvinsuojeluaineruiskulla.

Kuten kaikki elävät organismit, myös viljelykasvit kokevat stressiä, kun ne altistuvat epäsuotuisille olosuhteille. Tällä voi olla merkittävä vaikutus sadon tasoon ja laatuun. Viljelykasvit ovat kehittäneet erilaisia strategioita, joilla ne varmistavat stressistä selviytymisen. Jos kasvit altistuvat stressille niiden ravintoaineiden otto vähenee, jolloin niiden kasvu, sato, laatu sekä maaperän monimuotoisuus kärsivät. Biostimulanttina boncrop flowlla on „ stressiin valmistava -vaikutus“ käsiteltyihin kasveihin. Ne valmistavat kasvin mm. aktivoimalla puolustusmekanismeja tulevia stressitapahtumia varten. Tämä tarkoittaa, että viljelykasvit kestävät paremmin stressiä.

Termi „stress primer“ tulee biologian ja ekologian aloilta ja sitä käytetään usein kasvien ja viljelykasvien yhteydessä. Tämän termin taustalla oleva perusidea: Aiempi altistuminen pienelle tai ei liian vakavalle stressille voi saada viljelykasvit ja kasvit aktivoimaan erityisiä puolustus ja suojamekanismeja. Nämä mekanismit valmisteleva kasveja niin, että ne reagoivat paremmin stressitekijöihin tulevaisuudessa. Stressin pohjustusvaikutus perustuu itse asiassa kasvien „muistoihin“ aiemmista stressaavista tilanteista.