Emakoille

Tueksi tiineyden ja imetyksen ajaksi

Tuotteet emakoille

Innovatiiviset Natupig-kivennäisrehut sioille

Päämiehemme Schaumann on kehittänyt Natupig- kivennäisrehukonseptin, jonka tavoitteena on parantaa rehujen hyväksikäyttöä ja eläinterveyttä. Natupig- tuotteiden sisältämien tehoaineiden avulla voidaan vähentää valkuaisen, fosforin, kuparin, sinkin ja antibioottien käyttöä. Ravinto- ja hivenaineiden tehokkaalla hyväksikäytöllä voidaan myös vähentää tuotannon ympäristökuormitusta.

Natupig- kivennäisrehut sisältävät kaikki sian tarvitsemat hivenaineet ja vitamiinit sekä Schaumannin kehittämät EU:ssa rekisteröidyt tehoaineet: Ceravital XP, Bonvital, Cerabac, MiZi, MiCu ja Ceragel.

Ceravital XP on sienten käymisprosessituote. Ceravital XP hajottaa rehuaineiden soluseiniä, mikä parantaa rehun sisältämän proteiinin sulavuutta. Tämän tuloksena valkuaisen määrää ruokinnassa voidaan vähentää, millä on myönteisiä vaikutuksia eläinten terveyteen ja ympäristöön ja se tuo myös säästöjä rehukustannuksissa. Saatujen kokemusten perusteella valkuaista on voitu vähentää ruokinnassa noin 2% tavanomaiseen dieettiin verrattuna.

Bonvital ja Cerabac ovat probiootteja, jotka tasapainottavat suolistoflooraa ja erityisesti antavat porsaille elinvoimaa vieroituksen jälkeen.

MiZi ja MiCu- mikroionisoitu sinkki ja kupari ovat mikroionisoituja hivenaineita, joiden hivenainehiukkaset on pienennetty, mikä nostaa niiden vaikutuksen moninkertaiseksi normaaleihin sinkki- ja kuparioksideihin verrattuna. Jo pienet määrät mikroionisoituja hivenaineita ruokinnassa pienentävät merkittävästi porsasripulin riskiä.

Ceragel on merilevästä eristetty yhdiste, joka poistaa tehokkaasti erilaisia mykotoksiineja. Ceragelin avulla päästään parempaan rehuhyötysuhteeseen ja päiväkasvuun.