– ei sisällä vettä eikä melassia
– sisältää Bovin S Komplexin, joka parantaa rehun valkuaisen hyväksikäyttöä
– käyttökustannus noin 30 snt/lehmä/päivä
Asetonitauti eli ketoosi syntyy, kun lehmälle muodostuu herumiskaudella huomattava energian vajaus: nopea heruminen/ kg ka aiheuttaa suuren energian tarpeen mutta syöntikyky ei ole vielä parhaimmillaan. Energiavajaus johtaa elimistön rasvavarastojen purkamiseen ja ns. ketoaineiden (esim. asetoni ja asetoasetaatti) muodostumiseen. Samanaikaisesti veren sokeripitoisuus laskee, kun suuria sokerimääriä käytetään maitosokerin tuotantoon.
Tirsana BSK lisää rehun maittavuutta ja lehmän syöntikykyä ja pitää veren sokeripitoisuuden korkealla heti poikimisen jälkeen.
Sisältää Schaumann innovaation, Bovin S Komplex: 100 % luonnollinen tuote kasvien sokeri-yhdisteistä, joka estää ammoniakin hajoamista pötsissä ja näin pötsissä on enemmän typpeä bakteereiden ravinnoksi.
Käyttö: noin 200-300 g/lehmä/ päivä
© Eurotrading 2024