Kalbi San Liquid
vasikalle heti syntymän jälkeen 14-21 päivän ikään asti
30 ml / vasikka/ päivä annos voidaan antaa kahdessa erässä
sekoitetaan ternimaitoon, maitoon tai veteen
pakkaus 5 kg kanisteri

Tukee vasikan suoliston terveyttä

Vasikan ensimmäiset elinviikot ratkaisevat miten tuottava ja kestävä lehmä siitä kehittyy. Schaumannin uutuustuote vasikoille – Kalbi San Liquid – tukee vasikan suoliston terveyttä ja suojaa ruoansulatushäiriöiltä ensimmäisestä päivästä lähtien. Kalbi San Liquid on yhdistelmä vaikuttavia aineita, jotka vahvistavat vasikoiden vastustuskykyä ja terveyttä tehokkaasti.

MCFA:T- KESKIPITKÄT RASVAHAPOT
MCFA:t estävät grampositiivisten (klostridit, streptokokki, stafylokokki) ja gramnegatiivisten bakteerien (enterobakteerit, esim. E-coli, salmonella) lisääntymistä suolistossa. Ne hyökkäävät haittabakteerien suojaavaa kuorta vastaan, tuhoavat niiden aineenvaihdunnan tasapainon sekä solun DNA:ta ja estävät patogeenisten bakteerien kykyä kehittyä.

GLUKONIHAPPO
Glukonihappo on orgaaninen happo, joka menee paksusuoleen hajoamattomana. Se stimuloi maitohappobakteereja, laktaatin ja asetaatin tuotantoa ja niiden muodostumista voihapoksi paksusuolessa. Voihappo vahvistaa limakalvojen hyvinvointia ja sillä on tulehduksia ja haittabakteerien kasvua estävä vaikutus.

KASVIUUTTEET
Kasvitanniinit tukevat suoliston limakalvojen hyvinvointia. Ne sulkevat veren pieniä kapillaareja ja suojaavat solukalvoa bakteereja vastaan. Niillä on myös tulehduksia estäviä vaikutuksia.

FULVOHAPPO
Kalbi San Liquidilla on fulvohapon erityisominaisuuksien ansiosta tulehdusta ehkäisevien vaikutusten lisäksi immunomoduloiva vaikutus. Molekyylien pienen koon vuoksi fulvohappo sitoutuu suoraan suolen limakalvolta. Tämä stimuloi immuunijärjestelmää, edistää tulehtuneen suolen limakalvon paranemista ja ehkäisee bakteerien kasvua (esim. stafylokokit). Lisäksi fulvohappo voi lieventää oksidatiivisen stressin vaikutuksia ohutsuolen limakalvolla.