Bonsilage Pro – Hapanta pötsiä ja ketoosia vastaan

Bonsilage Pro purkki ja lehmä laitumella.

Bonsilage Pro logo.     Myös luomuun Eurotrading.

BONSILAGE PRO G parantaa säilörehun energian hyväksikäyttöä ja ehkäisee tehokkaasti rehun jälkilämpenemistä. Säilörehun maitohapon ja jäännössokerin pötsin pH:ta alentava vaikutus on kaksi kertaa suurempi kuin etikkahapon. Bonsilage Pron muodostama happokoostumus pienentää happaman pötsin ja ketoosin riskiä. Se muodostaa säilörehuun runsaasti propyleeniglykolia, joka on hyvä ja helposti imeytyvä energian lähde eikä se happamoita pötsiä.

Tuotekortti

Bonsilagen sekoitusohje

Lisää aerobista vakautta ja parantaa maittavuutta
Muuntaa sokerit propyleeniglykoliksi ja suojaa siten ketoosilta
Suojaa ketoosia vastaan vähentämällä maitohappopitoisuutta ja nostamalla etikkahapon määrää rehussa.
Tukee aineenvaihduntaa ja terveyttä
Ehkäisee homeiden ja hiivojen lisääntymistä rehussa

Vaikuttavat bakteerit
Lactobasillus buchneri (DSM12856), Lactobacillus plantarum (DSM 21762), Lactobacillus rhamnosus (NCIMB 30121)

Käyttöalue
Nurmi- ja apilasäilörehu

Kuiva-ainepitoisuus
28-50 %

Annostus
Säilöntainetta annostellaan 2 g/rehutonni. 1 purkki riittää 50 tonniin säilörehua.

Pakkauskoko
100 g purkki

Säilytys
2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä

Minimi säilöntäaika
8 viikkoa