Bonsilage Speed -Erityisesti kesällä ja syksyllä aikaisin avattaviin siiloihin

Bonsilage Speed purkki keväisellä laitumella.

Bonsilage Speed logo.     Myös luomuun Eurotrading.

Voit ottaa rehun syöttöön vain kaksi viikkoa rehunteon jälkeen! BONSILAGE SPEED mahdollistaa sen: se sisältää SCHAUMANNin oman, ainutlaatuisen innovaation Lactobacillus diolivorans- maitohappobakteerin. Tämä yhteistyössä muiden homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerikantojen kanssa estää aerobisia pilaantumisprosesseja, jälkilämpenemistä sekä homehtumista. Rehun nopea käyttoonotto tuo enemmän joustatavuutta ruokinnan suunnitteluun.

Tuotekortti

Bonsilagen sekoitusohje

Varmistaa intensiivisen käymisen ensimmäisten säilöntäviikkojen aikana
Estää jälkilämpenemistä
Parantaa aerobista vakautta jo 2 viikkoa rehunteon jälkeen
L. diolivorans: EU hyväksytty Schaumannin innovaatio

Vaikuttavat bakteerit
Lactobacillus buchneri (DSM 12856), Lactobacillus plantarum (DSM 12837), Lactobacillus diolivorans (1k20752)

Bakteerien määrä
Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta

Käyttöalue
Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle

Kuiva-ainepitoisuus
28-50 %

Annostus
100 g/ 200 l vettä. Annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni.

Pakkauskoko
100 g purkki

Säilytys
2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä