Parempaa kannattavuutta ruokintaratkaisuilla
Voit ottaa rehun syöttöön vain kaksi viikkoa rehunteon jälkeen! BONSILAGE SPEED mahdollistaa sen: se sisältää SCHAUMANNin oman, ainutlaatuisen innovaation Lactobacillus diolivorans- maitohappobakteerin. Tämä yhteistyössä muiden homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerikantojen
kanssa estää aerobisia pilaantumisprosesseja, jälkilämpenemistä sekä homehtumista. Rehun nopea käyttoonotto tuo enemmän joustatavuutta ruokinnan suunnitteluun.
Vaikuttavat bakteerit | Lactobacillus buchneri (DSM 12856) Lactobacillus plantarum (DSM 12837) Lactobacillus diolivorans (1k20752) |
Bakteerien määrä | Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta |
Käyttösuositus | Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle |
Kuiva-ainepitoisuus | 28-50 % |
Annostelu | 100 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni |
Pakkaus | 100 g purkki |
Säilytys | 2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä |
Tuotteita maatalouden ammattilaisille