Bonsilage Speed -Erityisesti kesällä ja syksyllä aikaisin avattaviin siiloihin

Parempaa kannattavuutta ruokintaratkaisuilla

Bonsilage Speed -Erityisesti kesällä ja syksyllä aikaisin avattaviin siiloihin

Voit ottaa rehun syöttöön vain kaksi viikkoa rehunteon jälkeen! BONSILAGE SPEED mahdollistaa sen: se sisältää SCHAUMANNin oman, ainutlaatuisen innovaation Lactobacillus diolivorans- maitohappobakteerin. Tämä yhteistyössä muiden homo- ja heterofermentatiivisten maitohappobakteerikantojen
kanssa estää aerobisia pilaantumisprosesseja, jälkilämpenemistä sekä homehtumista. Rehun nopea käyttoonotto tuo enemmän joustatavuutta ruokinnan suunnitteluun.

Lue lisää

Varmistaa intensiivisen käymisen ensimmäisten säilöntäviikkojen aikana
Estää jälkilämpenemistä
Parantaa aerobista vakautta jo 2 viikkoa rehunteon jälkeen
L. diolivorans: EU hyväksytty Schaumannin innovaatio

Vaikuttavat bakteerit
Lactobacillus buchneri (DSM 12856) Lactobacillus plantarum (DSM 12837) Lactobacillus diolivorans (1k20752)

Bakteerien määrä
Vähintään 1,25 x 10¹¹ bakteeria/ gramma ainetta

Käyttösuositus
Esikuivatulle nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehulle

Kuiva-ainepitoisuus
28-50 %

Annostelu
100 g/ 200 l vettä, annostellaan nestettä 4 l/ rehutonni

Pakkaus
100 g purkki

Säilytys
2 vuotta valmistuspäivästä huoneen lämmössä tai viileämmässä

Voidaan käyttää luonnonmukaisessa tuotannossa asetuksen (ETY) N:o 2092/91/ EWG idf 2277/2003/EG mukaisesti

Saatat olla kiinnostunut myös

Bonsilage Plus- Plussaa stabilisuudesta ja lisäenergiasta.
Siilo- ja aumapeitteet
Bonsilage Pro -Hapanta pötsiä ja ketoosia vastaan
Bonsilage CCM- Murskeviljan säilöntään
Unterland -käärintäkalvot